Kaikkien aikojen Paavo Nurmi Games

Kilpailusyke alkaa kaksi päivää tapahtuman jälkeen rauhoittua ja on aika kiitoksen.

Tiistain onnistuminen tuottaa paitsi iloa ja intoa, niin laittaa myös mielen nöyräksi. Kaksi viimeistä vuotta ei ole ollut pelkästään helppoa aikaa ja päättynyt kevät ei ole myöskään toivon tunnetta liikaa lisännyt. Päättäväinen ja määrätietoinen tekeminen, katse pallossa ja matka eteenpäin on pitänyt meidät vauhdissa. Olen superylpeä johtoryhmämme ja avaintiimiemme sitoutumisesta ja venymisestä stadionilla ja sen ulkopuolella. Kiitos.

Paavo Nurmi Games oli urheilullisin mittarein mitattuna kaikkien aikojen paras, aurinko paistoi ja yleisö viihtyi. Festivaalikokonaisuus kasvaa ja kehittyy jälleen. Paavo Nurmi koulukiertue, Charity -työ, viime lauantain Paavon Sporttipäivä, Nurmen kotitalon esittely, syntymäpäivän Paavo Nurmi Golf ja Night of the Champion -tilaisuus sekä uutena yhteistyöoperaationa Suomen Urheiluliiton kanssa ideoitu ja toteutettu kaksipäiväinen valmennusseminaari Coaching for Success osoittivat, että festivaalikokonaisuus on kansallisesti ja kansainvälisesti vaikuttava ja merkityksellinen. Elokuussa Paavo Nurmi Marathon juhlii 30 vuotisteemalla jne. Tapahtumaa ja toimintaa riittää. Johtavien tapahtumien ohella kansainvälistyminen ja kansainvälisen työn lisääminen sekä edelläkävijyyden vahvistaminen vastuullisuustyössä yhdessä Turun kaupungin kanssa tulevat olemaan nousevia teemoja ympärivuotisessa työssämme.

Kiitos ystävät, yhteistyökumppanit ja alihankkijat, vapaaehtoiset, kokijat, host city Turku, Yle ja monet taustavaikuttajat yhdessä ja erikseen. Tyhjentävää luetteloa riittäisi monelle sivulle. Ilman teitä ei olisi meitä. Ottakaa ja nauttikaa siis tästä onnistumisestamme, roolistanne ja yhteisestä omistajuudesta Paavo Nurmi -hankkeeseen täysin rinnoin.  

Kiitos Ilkka Kanerva. Luottamus, arvostus ja kannustus on tärkeä osa perintöäsi. Luotit meihin ja meihin voi luottaa. Tiedän, että viestisi meille oli – Go and get the job done, menkää ja tehkää. We did and will keep on doing!


Jari Salonen
jari.salonen@paavonurmigames.fi
0500 627 973