Paavon Sporttipäivä 2023

Paavo Nurmen Stadionilla Turussa lauantaina 10.6. Tervetuloa!

Sporttipäivä

Sporttipäivä tarjoaa mieluisaa tekemistä koko perheelle!  

Paavon Sporttipäivä on koko perheelle suunnattu maksuton liikuntatapahtuma, jossa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tutustua yleisurheilun ohella moniin muihin hauskoihin ja innostaviin harrastuksiin sekä liikunta-aktiviteetteihin. Tarjolla on yli 30 erilaista toimintapistettä, joten tekemistä löytyy jokaiselle. Liikunnan ilo sekä yhdessä tekemisen riemu ovat tapahtuman ehdottomia ykkösjuttuja.

Tapahtumassa jaetaan rajattu määrä yhteistyökumppaneidemme tarjoamia välipaloja pienille sporttaajille. Lisäksi stadionalueen ylätasanteella palvelevat kioskit, joista on ostettavissa pientä purtavaa ja juotavaa.  

Sijainti ja saapuminen 

Paavo Nurmen Stadion sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä osoitteessa Paavo Nurmen puistotie 9. Kulku stadionille tapahtuu kahdesta sisäänkäynnistä; Martin koulun (Betanianpolku) puoleisista ja Virastotalon puoleisista porteista. Martin koulun puoleinen sisäänkäynti on esteetön. Saapuessanne stadionalueelle rattaiden kanssa, suosittelemme  käyttämään Martin koulun puoleista sisäänkäyntiä.  

Suosittelemme saapumaan paikalle jalkaisin, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla. Molemmilla sisääntuloporteilla on ilmainen pyöräparkki. Paikalle pääsee myös kätevästi Fölin busseilla. Stadionin lähimmät pysäkit ovat Martin silta, Wäinö Aaltosen Museo ja Urheilupuisto. Stadionilla tai sen välittömässä läheisyydessä ei ole vapaata parkkitilaa.  

Liikkuminen stadionalueella 

Sporttipäivän toimintapisteitä on Paavo Nurmen stadionin Lastenmaailmassa sekä stadionin välittömässä läheisyydessä olevan välikentän Seuramaailmassa.

Kulku stadionin Lastenmaailmaan tapahtuu kentän kaarteissa olevista kulkuväylistä. Rattaiden kanssa kulku tapahtuu katsomon viereisestä Marathon-portista. 

WC-alueita löytyy ympäri tapahtuma-aluetta ja ne on merkitty selvästi oransseilla ilmapalloilla. Stadionilla ei ole erikseen lastenhoitohuonetta. 

Sporttipäivän info-piste sijaitsee stadionin etusuoralla olevassa sinisessä teltassa. Infon tunnistaa vihreästä INFO ilmapallosta. Info-piste toimii kohtaamispaikkana.

Nähdään Stadionilla 10. kesäkuuta!