Elovena Paavon Sporttipäivä 2024

Paavo Nurmen Stadionilla Turussa lauantaina 15.6. klo 10-16. Tervetuloa!

Sporttipäivä

Sporttipäivä tarjoaa mieluisaa tekemistä koko perheelle!  

Elovena Paavon Sporttipäivä on koko perheelle suunnattu maksuton liikuntatapahtuma, jossa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tutustua yleisurheilun ohella moniin muihin hauskoihin ja innostaviin harrastuksiin sekä liikunta-aktiviteetteihin. Tarjolla on ennätysmäärä, yli 50 erilaista toimintapistettä, joten tekemistä löytyy jokaiselle. Liikunnan ilo sekä yhdessä tekemisen riemu ovat tapahtuman ehdottomia ykkösjuttuja.

Tapahtumassa jaetaan rajattu määrä yhteistyökumppaneidemme tarjoamia välipaloja pienille sporttaajille. Lisäksi stadionalueen ylätasanteella palvelevat kioskit, joista on ostettavissa pientä purtavaa ja juotavaa.  

Sijainti ja saapuminen 

Paavo Nurmen Stadion sijaitsee Turun keskustan läheisyydessä osoitteessa Paavo Nurmen puistotie 9. Kulku stadionille tapahtuu kahdesta sisäänkäynnistä; Martin koulun (Betanianpolku) puoleisista ja Virastotalon puoleisista porteista. Martin koulun puoleinen sisäänkäynti on esteetön. Saapuessanne stadionalueelle rattaiden kanssa, suosittelemme  käyttämään Martin koulun puoleista sisäänkäyntiä.  

Suosittelemme saapumaan paikalle jalkaisin, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla. Molemmilla sisääntuloporteilla on ilmainen pyöräparkki. Paikalle pääsee myös kätevästi Fölin busseilla. Stadionin lähimmät pysäkit ovat Martin silta, Wäinö Aaltosen Museo ja Urheilupuisto. Stadionilla tai sen välittömässä läheisyydessä ei ole vapaata parkkitilaa.  

Liikkuminen stadionalueella 

Sporttipäivän toimintapisteitä on Paavo Nurmen stadionin Lastenmaailmassa sekä stadionin välittömässä läheisyydessä olevan välikentän Seuramaailmassa.

Kulku stadionin Lastenmaailmaan tapahtuu kentän kaarteissa olevista kulkuväylistä. Rattaiden kanssa kulku tapahtuu katsomon viereisestä Marathon-portista. 

WC-alueita löytyy ympäri tapahtuma-aluetta ja ne on merkitty selvästi. Stadionilla ei ole erikseen lastenhoitohuonetta. 

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla, eikä osallistujia ole järjestäjän puolesta erikseen vakuutettu. Suosittelemme osallistujia huolehtimaan tapaturmavakuutuksen voimassaolosta.

Tervetuloa kesän viihtyisimpään sporttipäivään Paavo Nurmen stadionille 15.6.2024!