PNG-valmennusseminaari Turussa 17.-18.6. – Frank Dick tähdittää toista seminaaripäivää

Suomen Urheiluliitto ja PN Turku Oy järjestävät jo kolmannen kerran Coaching for success -valmennusseminaarin. Seminaarin ajankohta on 17.–18.6. ja seminaarin isäntäkaupunkina toimii tutusti Turku.

Kansainvälisen huipputason yleisurheilukilpailun yhteyteen rakentuvan seminaarin erityisteemana tänä vuonna on osaava valmentaminen ja valmentajana kehittyminen, unohtamatta seminaariperinteeksi jo muodostuneita teemoja, kuten harjoittelun ohjelmointi ja kuormitusfysiologia.

Frank Dick: Making excellence possible

Seminaarissa kuullaan legendaarisen brittiläisen valmentajan ja valmentajakouluttajan Frank Dickin laaja esitys otsikolla: Making excellence possible. Innostavan sytyttävästi ja osallistavasti esiintyvä Dick on toiminut huippuyleisurheilijoiden, kuten mm. Daley Thompsonin, valmentajana, ja lukuisten eri lajien huippu-urheilijoiden, esimerkiksi Sebastian Coen, Katarina Wittin ja Boris Beckerin, taustavaikuttajana.

Dick on ollut rakentamassa myös valmennus- ja valmentajakoulutusjärjestelmiä sekä Britanniassa että Euroopan yleisurheiluliitossa. Hän on pitkän uransa aikana kouluttanut lukuisia huippuvalmentajia ja -johtajia.

Itse asiassa kuultuna: Leo Pusa – mestarien tekijä

Ensimmäisen seminaaripäivän kohokohtiin kuuluu yhden Suomen kaikkien aikojen menestyneimmän yleisurheiluvalmentajan Leo Pusan ”nojatuolihaastattelu”. Syväluotaavassa keskustelussa perehdytään ”Leksan” kokemuksiin ja näkemyksiin valmentamisesta, valmentajan ydinosaamisesta ja valmentajana kehittymisestä.

Suomenkielisenä toteutettavan ensimmäisen seminaaripäivän muina luennoitsijoina kuullaan mm. kansainvälisesti meritoitunutta, erityisesti hermolihasjärjestelmän toimintaa tutkivaa, professoria ja yleisurheiluvalmentajaa Janne Avelaa sekä psyykkisen valmennuksen asiantuntijaa Hanna-Maari Päkkiä.

Seminaarissa esiintyy myös muita kansainvälisellä huipputasolla menestystä niittäneitä valmentajia.

PNG-seminaari on kiinteä osa SUL valmentajakoulutusjärjestelmän huippuvaiheen valmennuksen jatko- ja täydennyskoulutustoimintaa ja Paavo Nurmi Festivaalia.

Lisätietoja PNG-seminaarista:

Jarkko Finni
Valmennuksen ja koulutuksen johtaja
Suomen Urheiluliitto
040 536 2680
jarkko.finni@sul.fi