Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä ja Paavo Nurmi Games yhdessä – Turun Tuomiokirkon Hyväntekeväisyysjoulukonsertti 2023

Turun Tuomiokirkossa lauantaina 2.12.2023 klo 15 on merkittävä tapahtuma, joka yhdistää musiikin, hyväntekeväisyyden ja urheilun

Turun Tuomiokirkko, joka jo itsessään on upea ja historiallinen paikka, valmistautuu taas kerran toivottamaan kaikki tervetulleeksi vuoden Paavo Nurmi Festival päätöstapahtumaan, Hyväntekeväisyysjoulukonserttiin. Tämä konsertti yhdistää musiikin, hyväntekeväisyyden ja urheilun kauniilla tavalla. Tule mukaan nauttimaan liikuttavasta esityksestä ja tukemaan hyvää asiaa!

Hyväntekeväisyysjoulukonsertti ja sen tavoitteet

Hyväntekeväisyysjoulukonsertti Turun Tuomiokirkossa on osa Liikuttava Lahja -ohjelmaa ja Paavo Nurmi Charity -hyväntekeväisyystyötä. Konsertin päätarkoituksena on kerätä varoja Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän diakoniatyöhön, jotta voitaisiin tukea niitä perheitä, jotka tarvitsevat apua lastensa liikunta- ja urheiluharrastuksiin. 

Jo vuodesta 2019 lähtien tämä konsertti on ollut olennainen osa hyväntekeväisyysohjelmaamme, ja yhdessä olemme onnistuneet keräämään 50 000 euroa. Tämä merkittävä summa on mahdollistanut tuen 300 perheen lasten liikuntaharrastuksille.

Esiintyjät 

Konsertissa kuullaan monipuolinen esiintyjäkaarti, joka takaa konsertin ikimuistoisuuden. Juontajana toimii legendaarinen Antero Mertaranta, joka pitää tunnelman korkealla. Kaarinan musiikkiluokkien 3.-4. luokat, johtajinaan Elina Korhonen ja Nora Varke, tuovat konserttiin nuorten lahjakkuuksiensa esityksiä. Turun tuomiokirkon Oratoriokuoro tarjoaa hienon musiikillisen kokemuksen, ja solistina kuullaan tenori Heikki Rainiota. Markku Hietaharju vastaa uruista ja pianosta, ja musiikinjohtajana toimii Anu Åberg.

Kolehdin kerääminen ja osallistuminen

Konsertissa on mahdollisuus osallistua kolehtiin, jotka ohjataan suoraan Liikuttava Lahja -keräykseen. Voit tehdä käteislahjoituksen tai käyttää MobilePayta. Jokainen lahjoitus on tervetullut ja auttaa tukemaan näitä tärkeitä hankkeita, joiden tavoitteena on mahdollistaa lasten liikuntaharrastukset.

Konserttiin on myös vapaa pääsy. Tämä mahdollistaa sen, että kuka tahansa voi osallistua ja nauttia musiikista ja samalla tukea hyvää asiaa.

Liikuttava Lahja ja Paavo Nurmi Charity -ohjelma

Liikuttava Lahja on osa laajempaa Paavo Nurmi Charity -hyväntekeväisyystyötä, joka on osa ympärivuotista Paavo Nurmi Festivaalia. Tämän ohjelman tavoitteena on innostaa ja liikuttaa kaikenikäisiä ihmisiä. Liikuttava Lahja sai alkunsa syksyllä 2019, kun Paavo Nurmi Games ja Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä aloittivat yhteisen varainkeruun, jonka avulla voitiin tukea tarvitsevien perheiden lasten liikuntaa ja urheiluharrastuksia.

Konsertti Turun Tuomiokirkossa on yksi vuosittaisista huippuhetkistä, joka auttaa näiden tavoitteiden saavuttamisessa. Se yhdistää yhteisön, musiikin ja hyväntekeväisyyden voiman, joka tekee tästä tapahtumasta erityisen ja sydäntälämmittävän.