Urheilijaohjeet, Paavo Nurmi Games 18.6.2024.

Järjestelytoimikunta toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi Paavo Nurmi Gameseihin!

Yhteystiedot: 

Urheilijoiden yhteyshenkilöArttu Salonen+358 50 5905519
Info & AkkreditointiMiina Salmi+358 40 0275447
KuljetuksetJoonatan Kiviö+358 45 8919091
Vastaava lääkäriOlli Heinonen+358 40 5865157
Kilpailutoimisto ja TICHille Hämäläinen+358 40 5355357

Akkreditointi ja infopiste

Akkreditointi ja infopiste sijaitsevat kokoushuoneessa nimeltä ”Ellin kabinetti” hotellin vastaanoton vieressä ensimmäisessä kerroksessa.

Aukioloajat

Sunnuntai 16.6. 09.00–23.00

Maanantai 17.6. 08.00 – 23.00

Tiistai 18.6. 08.00 – 23.00

Keskiviikko 19.6. 08.00 – 16.00

KULJETUKSET

Tarjoamme kuljetuspalveluja Helsingin ja Turun lentokentiltä ja satamista. Lähetä matkustustietosi urheilijoiden yhteyshenkilölle Arttu Saloselle, jotta kuljetus hotelliin ja lentokentälle voidaan järjestää. Kuljetustiski sijaitsee info- ja akkreditointipisteellä.

BUSSIKULJETUS STADIONILLE

Stadion on noin 10 minuutin ajomatkan päässä hotellista. Tarkista kuljetus- ja harjoitusajat infopisteeltä.

Kilpailuhotellin palvelut

Virallinen kilpailuhotelli on Original Sokos Hotel Kupittaa (Joukahaisenkatu 6, 20520, Turku). Hotelli sijaitsee noin. 1 km päässä stadionilta ja 1,5 km päässä Turun keskustasta.

Ateriat

Kilpailuhotellissa majoittuville urheilijoille tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen virallisessa kilpailuhotellissa. Ateriat tarjoillaan Bistro Elli -ravintolassa hotellin aulassa. Jokaiselle aterialle tarvitaan aterialippu. Lounas- ja illallisliput sisältyvät tervetuliaispakettiin.

Sunnuntai 16.6.

Aamiainen 07.00 – 11.00

Illallinen 19.00 – 22.00

Maanantai 17.6.

Aamiainen 06.30 – 11.00

Lounas 12.00 – 16.00

Illallinen 19.00 – 23.00

Tiistai 18.6.

Aamiainen 06.30 – 11.00

Lounas 12.00 – 16.00

Illallinen 19.00 – 23.00

Keskiviikko 19.6.

Aamiainen 05.00 – 10.30

HIERONTA

Hierontapalveluita on saatavilla sunnuntaista 16.6. tiistaihin 18.6.

Sunnuntai 16.6.

19.00 – 22.00

Maanantai 17.6.

10.00 – 16.00

19.00 – 22.00

Tiistai 18.6.

10.00 – 16.00

19.00 – 22.00

Hierontapalvelut sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa. Varaa aika infopisteeltä. Lisätietoja hierontapalveluista saa infopisteeltä.

KILPAILUTIEDOT

Kilpailutoimisto

Kilpailutoimisto sijaitsee info- ja akkreditointipisteen vieressä kilpailuhotellin aulassa. Kaikki kilpailuhotellissa majoittuvat urheilijat saavat tarvittavat kilpailu- ja akkreditointimateriaalit hotellista.

Kilpailunumerot

Urheilijat saavat kaksi tunnistetta akkreditointimateriaalin mukana. Yhden tunnisteen käyttö on sallittua kolmiloikassa, korkeushypyssä ja seiväshypyssä. Kilpailunumeroita ei saa taittaa.

Henkilökohtaiset välineet ja muut varusteet

Henkilökohtaiset välineet tulee toimittaa välineiden tarkastuspisteeseen, joka sijaitsee pääkatsomon alla (sisäänkäynti maratonportin kautta) vähintään 2 tuntia ennen kilpailun alkua. Keihäät tulee toimittaa välineiden tarkastuspisteeseen 3 tuntia ennen kilpailun alkua. Järjestäjä ei hyväksy henkilökohtaisia välineitä määräaikojen jälkeen. Huomioithan, että henkilökohtaiset välineet palautetaan urheilijoille välineiden tarkastustoimistolta kilpailun jälkeen.

Seipäät tulee tuoda maratonportin viereen seiväshyllyyn ennen kilpailua. Järjestäjä kuljettaa seipäät kentälle. Seipäät tarkastetaan myös kentällä.

Henkilökohtaiset välineet voi tuoda infopisteelle tiistaiaamuna, ja henkilökuntamme kuljettaa ne stadionille.

Verryttelyalueet

Urheilijat kuljetetaan suoraan verryttelyalueelle, joka sijaitsee stadionin takasuoran takana. Kiekonheiton, moukarinheiton ja keihäänheiton urheilijat ohjataan erilliselle verryttelykentälle.

Kiekonheiton, moukarinheiton ja keihäänheiton verryttelyalueet ovat auki tunnin ennen lajin call room -kokoontumista.

Call Room

Call room sijaitsee stadionin takasuoran takana verryttelyalueella. Tämä on viimeinen paikka, jossa tarkistetaan numerot ja mainokset varusteista ja vaatteista. Kokoontuminen tapahtuu erillisen call room -aikataulun mukaisesti, joka on mukana näissä ohjeissa. Call room -aikataulu löytyy myös hotellin aulan infopisteeltä. Urheilijat ohjataan kentälle 15 minuuttia call room -ajan jälkeen. Ole hyvä ja noudata näitä aikoja! On tärkeää aikataulun noudattamiseksi.

Kaikki kielletyt esineet (esimerkiksi kännykät) otetaan pois urheilijoilta call roomissa. Urheilijat voivat noutaa tavaransa tapahtuman päätyttyä call roomista.

Timetable

Mainokset vaatteissa ja varusteissa

WA mainossäännöt ovat voimassa.

Kulunvalvonta ja oleskelu stadionilla (kenttäalueella)

Pidä akkreditointikortti aina mukanasi. Akkreditointikortti sisältyy materiaaleihin, jotka jaetaan urheilijoille, valmentajille ja edustajille hotellin sisäänkirjautumisen yhteydessä. Oleskelu kenttäalueella on sallittua vain oman tapahtuman aikana. Ilmoita heti, jos kadotat akkreditointikorttisi.

Valmentajien istumapaikat

Pituushypyn, kolmiloikan ja seiväshypyn urheilijoiden henkilökohtaisille valmentajille on varattu istumapaikat pääkatsomossa. Nämä paikat tulee vapauttaa ennen seuraavan lajin alkua. Moukarinheiton, keihäänheiton ja korkeushypyn valmentajille on varattu istumapaikat kaarikatsomosta.

Kenttäalueelle pääsy

Urheilijat viedään call roomista kentälle. Kentältä poistuminen tapahtuu myös henkilökuntamme valvonnassa mixed zonen kautta, josta urheilijat kuljetetaan takaisin verryttelyalueelle. Juoksulajeissa kilpailevat urheilijat voivat noutaa tavaransa mixed zonesta.

Esittelyt

Juoksulajeissa kilpailevat urheilijat esitellään lähtöviivalla. Kenttälajeissa kilpailevat urheilijat esitellään ennen oman lajin alkua.

Haastattelut

Kaikkien urheilijoiden tulee poistua kenttäalueelta mixed zonen kautta, joka sijaitsee maratonportilla.

Tulokset

Tulokset löytyvät seuraavilta verkkosivuilta: www.paavonurmigames.fi, www.tilastopaja.fi

Ensiapu

Ensiapuhenkilöstö on paikalla kenttäalueella, ja erillinen lääkintätila sijaitsee pääkatsomon alla.

Dopingtestit

Suomen urheilun eettinen keskus (SUEK) suorittaa dopingtestejä kilpailun aikana. Kaikki dopingtestit tehdään pukuhuoneessa numero 7 pääkatsomon alla. Urheilijoilla tulee olla mukanaan passi tai voimassa oleva henkilötodistus.

Protestit

Protestit tulee tehdä viimeistään 30 minuuttia tapahtuman päätyttyä, johon protesti liittyy. Protesti tulee tehdä kirjallisesti TIC:ssä, joka sijaitsee pääkatsomon alla, sisäänkäynti marathonportin kautta.

Loppukilpailun peruuttaminen

Jos 100 metrin, 100 metrin aitojen tai 110 metrin aitojen finaaliin päässyt urheilija vetäytyy finaalista, hänen tai hänen edustajansa on ilmoitettava siitä välittömästi kilpailutoimistoon (TIC). Ilmoituksen saatuaan kilpailun järjestäjä kutsuu loppukilpailuun seuraavaksi parhaan urheilijan alkukilpailusta. Korvaavaa urheilijaa ei kutsuta, jos tieto vetäytymisestä saapuu myöhemmin kuin 30 minuuttia ennen finaalin suunniteltua alkua.

Tekninen kokous

Maanantaina 17.6. klo 21.30 Kuppis Rooftop Barissa hotellin 9. kerroksessa.

Maksut

Hotellissa ei tehdä käteismaksuja. Matkakorvaukset maksetaan pankkisiirtona WA-sääntöjen mukaisesti ja tarvittavien asiakirjojen toimittamisen jälkeen. Tarvitsemme seuraavat tiedot:

  • Passikopio
  • Matkustusasiakirjojen kopio
  • Matkustusasiakirjojen kuitti
  • Urheilijan kotiosoite (katu, kaupunki, postinumero, maa)

Suomen veroviranomaiset vaativat passikopion ja matkustusasiakirjojen kuitit maksujen suorittamiseksi. Mainospalkkiot, palkintorahojen maksut ja matkakorvaukset maksetaan vasta, kun edellä mainitut ehdot on täytetty.

Mainospalkkiot ja palkintorahat maksetaan pankkisiirtona, kun kaikki dopingtestitulokset on saatu Athletics Integrity Unitilta. Lopullinen veroprosentti urheilijan toiminnasta Suomessa on 15 %. Maksujen viimeistelyyn tarvitsemme yksityiskohtaisen laskun tai vähintään asianmukaiset pankkitiedot.

Kestävyys

Paavo Nurmi Games on ollut EcoCompass-sertifioitu urheilutapahtuma vuodesta 2017. Olemme sitoutuneet vahvasti kestävän kehityksen arvoihin ja pyrimme löytämään ympäristöystävällisiä ratkaisuja tapahtuman järjestämisessä. Olemme sitoutuneet olemaan hiilineutraali vuoteen 2029 mennessä. Paavo Nurmi Games haluaa kannustaa sidosryhmiään, yleisöään ja urheilijoitaan työskentelemään yhdessä vihreämmän tulevaisuuden puolesta. Autathan meitä vähentämään muovin kulutusta ja nauttimaan Suomen raikasta hanavettä vierailusi aikana. Suomen hanavesi on maailman korkealaatuisinta ja se toimitetaan lähialueiden pohjavesistä.